Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΜΑΡΜΑΡΑΣ-ΕΛΠΙΣ (2-1) VID


Άδικη ήττα για την ομάδα μας στην έδρα του Μαρμαρά με 2-1 σε ένα ματς που δυστυχώς αρνητικοί πρωταγωνιστές αναδείχτηκαν ο διαιτητής Αθανασιάδης και η επόπτρια Τσακίρη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν απόλυτα ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να χάνουν από δύο καλές ευκαιρίες με κλασσικότερη το τετ α τετ του Καραβασίλη.



 Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά με κεφαλιά του Θεοχάρη. Η Ελπίς από εκεί και πέρα κυριάρχησε έφτασε στην ισοφάριση με τον Καραβασίλη στο 60' αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα η Προποντίς ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ σε μια αντεπίθεση με τον Κίτα. Στην συνέχεια παρά τις χαμένες ευκαιρίες και την πίεση που άσκησε η ομάδα μας το σκορ δεν άλλαξε.


 Ο διαιτητής Αθανασιάδης μαζί με την επόπτρια Τσακίρη έκλεισαν τα μάτια στο 63' όταν τερματοφύλακας των γηπεδούχων Καραγιάννης έπιασε την μπάλα με τα χέρια εμφανώς έξω από την περιοχή, ενώ στο πρώτο ημίχρονο υπάρχει πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Αρδά που μετατράπηκε...σε επιθετικό φάουλ. Η επόπτρια Τσακίρη ανέκοψε δύο φορές επιθέσεις της ομάδας μας με ανύπαρκτα οφσάιντ.


Στις δύο φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα η παράβαση του τερματοφύλακα του Μαρμαρά.




 Θέλουμε να πιστεύουμε πως τα λάθη τους είναι ανθρώπινα...αλλά σε δύο εκτός έδρας ματς μαζί με αυτό της πρεμιέρας στην Σάρτη χάσαμε βαθμούς που αξίζαμε 100%. Όπως στο ματς με την Ορμύλια στην έδρα μας ο διαιτητής Αθανασιάδης ήταν άψογος και έπαιξε 50/50 περιμέναμε κάτι ανάλογο και χτες. Η στάση μας και η φιλοσοφία μας δεν είναι των άκρων και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να την περάσουμε στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο της ομάδας. Θέλουμε όμως όπως εμείς σεβόμαστε τους διαιτητές και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε με κάθε τρόπο να έχουμε ανάλογη συμπεριφορά και από αυτούς, να σέβονται τον κόπο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Μαρμαρά για την άψογη φιλοξενία αλλά και  την συμπεριφορά τους απέναντι μας. Επίσης  στο video του αγώνα που ανέβασαν έβαλαν όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις της αναμέτρησης.


ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ: KΑΡΑΓΙΑΝΗΣ, ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ,ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, ΒΡΑΧΝΟΣ,ΜΙΛΚΟΝΙΔΗΣ(58'ΠΑΥΛΟΥΔΗΣ), ΓΚΟΤΙΝΟΣ,ΘΕΟΧΑΡΗΣ,ΚΙΤΑ,ΚΑΡΝΟΠΟΥΛΟΣ(45' KADILLARI),ΤΣΟΥΡΗ (85' ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ),ΨΗΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ,ΜΕΛΑΝΤΙΝΟΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΡΙΛΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΛΥΡΤΖΗΣ,ΠΕΙΡΑΛΗΣ(85' ΛΙΟΛΙΟΣ), ΣΙΜΟΣ ΓΚΡΙΛΗΣ(70' ΦΛΕΣΣΑΣ), ΝΕΣΤΩΡ




Το video της ΕΛΠΙΣ:




 To video του Μαρμαρά:
 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου