Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΣΑΡΤΗ-ΕΛΠΙΣ 2-1(VID)



Με το αριστερό ξεκίνησε το πρωτάθλημα για την ομάδα μας που ηττήθηκε με 2-1 από την Σάρτη δεχόμενη γκολ στο 92' ενώ είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο. Η Ελπίς έκανε καλή εμφάνιση σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας και κόντρα σε ένα από φαβορί για την άνοδο. Για ένα ακυρωθέν γκολ ως οφσάιτ, αλλά και για ένα πέναλτι διαμαρτύρεται η ομάδα μας στον διαιτητή της αναμέτρησης Κουρίδη και στον επόπτη Παυλούδη.



Στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης άνηκαν στην ομάδα μας που εκτός από το γκολ του Νέστωρ στο 13' έχασε σημαντικές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ με τον Μπουμπούρη και τον σκόρερ. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν αγωνιστικά και ισοφάρισαν με τον Νταμαρλή στο 42'. Στο ημίχρονο ο Σινιακού αποχώρησε τραυματίας με τράβηγμα. Στο δεύτερο ημίχρονο παρά την πίεση των γηπεδούχων ο Καραβασίλης κρατούσε την εστία του απαραβίαστη μέχρι το 92' όπου μια χαμένη ευκαιρία έφερε την αντεπίθεση με τον Πετσάβα με ατομική ενέργεια να δίνει την νίκη στους γηπεδούχους. Θετική εμφάνιση για την ομάδα μας που άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.  Στόχος μας πλέον η νίκη στον αγώνα της Κυριακής (09/10) με τα Δουμπιά στην έδρα μας.

ΣΑΡΤΗ: Πλακίδας,Πανούσαλος, Λουκάκης, Πετσάβας, Ζάββας, Καρράς (55' Τάγης),Τζαβέλας,Τακάκης, Νταμαρλής,Σαβράμης (70' Τσελέπης), Σύγγελης

ΕΛΠΙΣ: Γιάννης Καραβασίλης, Βασίλης Αγγελής, Κυρμανίδης,Πανταζίδης, Μελαντίνος, Κώστας Γκρίλης (93' Λιόλιος), Γρηγόρης Καραβασίλης, Λυρτζής, Νέστωρ, Μπουμπούρης, Σινιακού(45' Πειραλής).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου