Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ-ΕΛΠΙΣ 1-2(VID)


Σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα μας στην έδρα του Τορωναίου Συκιάς που βρισκόταν μέχρι σήμερα στην 3η θέση της βαθμολογίας. Σε ένα πολύ δυνατό ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες η Ελπίς πήρε τους 3 βαθμούς παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό, κατάφερε όμως να κάνει την ανατροπή πριν το ημίχρονο με τα γκολ του Νέστωρ με πέναλτι στο 27' και του Φλέσσα στο 33'.




Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στην πρώτη επίθεση του αγώνα άνοιξαν το σκορ με τον Κούβατση . Οι παίκτες του Φλέσσα δεν πτοήθηκαν, αφού χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Γρηγόρη Καραβασίλη ο ίδιος κέρδισε πέναλτι στο 27' και ο Νέστωρ έφερε το ματς στα ίσια. Μόλις έξι λεπτά αργότερα ο προπονητής Φλέσσας εκμεταλλεύτηκε μια κακή αντίδραση της άμυνας και έβαλε την Ελπίς μπροστά στο σκορ με 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τορωναίος είχε την πρωτοβουλία όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες με τον Μελαντίνο να σταματάει την μπάλα πάνω στην γραμμή σε μία από αυτές.

Με κακές στιγμές η διαιτησία του Δημητριάδη αφού δεν δόθηκε ένα πέναλτι στους γηπεδούχους για χέρι του Μίχου στο δεύτερο ημίχρονο και ένα στην Ελπίς από ανατροπή του Νέστωρ στο πρώτο ημίχρονο. Ενώ οι Αγκόλι και Μελίσσης του Τορωναίου θα έπρεπε να έχουν αποβληθεί για χτυπήματα εκτός φάσης.

Αυτή ήταν η δεύτερη εκτός έδρας νίκη για την Ελπίς που παρέμεινε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Τελευταίο ματς πριν την διακοπή των γιορτών με το Μεταγγίτσι εντός έδρας την Κυριακή 18/12  11:00.



TOΡΩΝΑΙΟΣ:ΣΤΑΓΚΩΝΗΣ,ΜΠΑΚΑΛΗΣ(46'ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ),ΑΓΚΟΛΙ(90' ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΜΑΣ)ΜΕΛΙΣΣΗΣ,ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ,ΠΑΡΛΑΜΕΝΤΑΣ,ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΛΗΣ,ΜΑΝΩΛΑΚΟΥΔΗΣ(46' ΑΥΓΕΡΟΣ),ΚΟΥΒΑΤΣΗΣ, ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ,ΠΑΤΡΙΚΗΣ

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ,ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΜΕΛΑΝΤΙΝΟΣ,ΜΙΧΟΣ,ΦΛΕΣΣΑΣ(90' ΛΙΟΛΙΟΣ),ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΝΕΣΤΩΡ, ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΡΙΛΗΣ




Το video του αγώνα με όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις. Φοβηθήκαμε από τις απειλές... των ανθρώπων του Τορωναίου και τις βάλαμε όλες.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου