Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΔΟΥΜΠΙΑ-ΕΛΠΙΣ 0-1 (VID)


Η Ελπίς απέδειξε και σήμερα ότι είναι φτιαγμένη από πολύ γέρο μέταλλο, μπορεί να έκανε κακή εμφάνιση, επηρεασμένη από τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο και το αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων που δεν τιμωρήθηκε ποτέ από τον διαιτητή Δημητριάδη, να αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Μελαντίνο, Μπουμπούρη, να είδε τον Γκλάβα να αποχωρεί τραυματίας στο 17', να έμεινε με 10 παίκτες για περίπου 15 λεπτά μετά την αποβολή του αρχηγού και τερματοφύλακα Καραβασίλη, να έπαιξε με τερματοφύλακα τον Κώστα Γκρίλη...όμως αυτά δεν ήταν αρκετά για να εμποδίσουν τα παλικάρια μας να φύγουν με την νίκη από τα Δουμπιά με το γκολ του Νέστωρ στο 33'. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη και έφερε άνοδο δύο θέσεων στην βαθμολογία αφού πλέον βρισκόμαστε στην 5η θέση.



Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έδειξαν πως θα πωλούσαν ακριβά το τομάρι τους, αφού η βαθμολογική τους θέση δεν τους άφηνε και πολλά περιθώρια. Το δυνατό παιχνίδι, οι μονομαχίες αλλά και ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε την Ελπίς να ανεβάσει στροφές. Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις ο Νέστωρ ήταν εκεί για να σκοράρει στο 33' με ωραία προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 78' η ομάδα μας έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του τερματοφύλακα μας Γιάννη Καραβασίλη για φάουλ εκτός περιοχής. Κάτω από τα δοκάρια για το υπόλοιπο της αναμέτρησης έκατσε ο Κώστας Γκρίλης που στην σημερινή αναμέτρηση ξεκίνησε σεντερ φορ, συνέχισε αμυντικό χαφ και τέλειωσε τερματοφύλακας. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα τα Δουμπιά δεν έκαναν κάποια αξιόλογη φάση με τους παίκτες της Ελπίς να παίζουν με τεράστιο πάθος στα τελευταία λεπτά.

*Κακή η διαιτησία του διαιτητή Δημητριάδη, που δεν προστάτεψε την ομάδα μας από το εκνευριστικά σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και στο video του αγώνα. Υπάρχουν τεράστιες αμφιβολίες και για την φάση της αποβολής με τον καινούριο κανονισμό να μην είναι και τόσο σαφής για το χρώμα της κάρτας που θα έπρεπε να δοθεί.

*Η Ελπίς την επόμενη Κυριακή 19/02 (15:00) αντιμετωπίζει την Δόξα Ορμύλιας εκτός έδρας σε ένα τοπικό ντέρμπι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

ΔΟΥΜΠΙΑ: Παπαοικόνομου, Τσιαράπας, Στέφο, Μητσιάς, Σκονδράνης Α. (46' Σκονδράνης Χ.), Ξεφτέρης, Τζημητρέας(69' Σκονδράνης Γ.), Κοψίδης, Πρίφτης(49' Παπάς), Τράκας, Γεραντζής.

ΕΛΠΙΣ: Γιάννης Καραβασίλης, Αγγελής (70' Φλέσσας), Γκλάβας(17' Λυρτζής(92' Σίμος Γκρίλης), Πανταζίδης, Κυρμανίδης, Κώστας Γκρίλης, Γρηγόρης Καραβασίλης, Μίχος, Θεολόγου, Αρδάς, Νέστωρ.






Απίστευτο τάκλιν....



Απίστευτο τάκλιν Νο2







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου