Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ-ΕΛΠΙΣ 1-1 (VID)


Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι απέναντι στην Δόξα Ορμύλιας με 1-1. Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, υπό συνεχή βροχή και σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μας πρόσφεραν ένα εξαιρετικό ματς, γεμάτο ένταση, πάθος, δυνατές μονομαχίες και αρκετές συγκινήσεις. Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο με δύο πέναλτι, ο Νέστωρ ισοφάρισε στο 42'. Η Ελπίς μετά το τέλος της 16ης αγωνιστικής βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.



Οι καιρικές συνθήκες έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην μορφή του αγώνα αφού δυσκόλεψαν πάρα πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες αφού η τακτική έπαιξε μεγάλο ρόλο, με τις δύο ομάδες να κυριαρχούν ανά διαστήματα χωρίς να δημιουργούνται πολλές ευκαιρίες. Στο 39' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πανταζίδη στον Λανταβό κάτι που δεν φαίνεται ξεκάθαρα στο video. Ο Ελέζι εκτέλεσε εύστοχα. Μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Νέστωρ με υπέροχη ατομική ενέργεια κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα.
Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και το δεύτερο ημίχρονο. Στο 73' οι γηπεδούχοι ζήτησαν εκ νέου πέναλτι, μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν έντονα με αποτέλεσμα να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκότας. Στα τελευταία λεπτά η Ελπίς με αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσε για το δεύτερο γκολ της νίκης χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στο 90' η Ελπίς ζητάει πέναλτι για κατέβασμα...του Γκρίλη σε στημένη φάση.

Η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και άφησε ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες. Να σημειωθεί πως η αναμέτρηση διεξήχθη σε άψογο κλίμα, χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Καλή η διαιτησία του κυρίου Σερέτη που είχε δύσκολο έργο αφού υπήρχαν πολλές αμφισβητούμενες και δύσκολες φάσεις.

Την θέση του τιμωρημένου Γιάννη Καραβασίλη κάλυψε με επιτυχία ο αδερφός του Βασίλης. Εκτός αγώνα έμειναν οι τραυματίες Γκλάβας, Μπουμπούρης και Μελανδίνος.

ΔΟΞΑ : ΚΑΛΑΤΖΗΣ, HOXHALLARI(87' KEΣΙΔΗΣ), GALO(83' KΟΛΙΟΣ), ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ, ΛΑΝΤΑΒΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, KACI, ΕLEZI, ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΓΚΟΤΑΣ, ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ(61' ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ), ΛΑΝΤΑΒΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

ΕΛΠΙΣ: BAΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ,ΑΓΓΕΛΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΦΛΕΣΣΑΣ,ΜΙΧΟΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ (81' ΛΥΡΤΖΗΣ), ΓΚΡΙΛΗΣ,ΝΕΣΤΩΡ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου