Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΕΛΠΙΣ-ΣΑΡΤΗ 2-0 (VID)



Η Ελπίς με μία εμφάνιση γεμάτη πάθος, ένταση και μαχητικότητα έφτασε σε μία μεγάλη νίκη με 2-0 επί του ΑΟ Σάρτης. Τα γκολ για την Ελπίς πέτυχαν ο Αρδάς στο 41' με απίστευτο φάουλ και ο Νέστωρ στο 92'. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αφού χάθηκαν απίθανες ευκαιρίες από τους παίκτες του Φλέσσα στο δεύτερο ημίχρονο και ο Πανταζίδης αστόχησε σε πέναλτι στο 61'.

Η αναμέτρηση είχε όλα τα συστατικά ενός ντέρμπι. Δύναμη, πάθος, μονομαχίες ένταση και η Ελπίς έδειξε πιο αποφασιστική από την αντίπαλο της και έφτασε σε μια απόλυτα δίκαιη νίκη.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο χωρίς πολλές φάσεις με την Ελπίς να μπαίνει μπροστά στο σκορ με απίθανο χτύπημα φάουλ του Αρδά αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή στο 41'. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελπίς ήταν απόλυτη κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, αφού η αμυντική λειτουργία ήταν άριστη μην επιτρέποντας στην Σάρτη να δημιουργήσει ευκαιρίες, ενώ από την άλλη κάθε αντεπίθεση δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των φιλοξενούμενων. Στο 61' ο Νέστωρ ταλαιπώρησε τους αμυντικούς και κέρδισε πέναλτι με τον Πανταζίδη όμως να αστοχεί. Θεολόγου, Μπουμπούρης και Νέστωρ έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχουν το 2-0. Τελικά αυτό ήρθε στο 92' με τον Νέστωρ να πλασάρει από κοντά.
Μέτρια διαιτησία από τον κύριο Παππά που είχε αρκετές λανθασμένες αποφάσεις και δεν διαχειρίστηκε σωστά τα σφυρίγματα του.

*Παρά την νίκη η ΕΛΠΙΣ παρέμεινε στην 7η θέση με 25 βαθμούς, πλησίασε όμως και άλλο τους πρωτοπόρους και μεγάλωσε την διαφορά στους 11 βαθμούς από τον όγδοο Χολομών Ρ/Π.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ(90' ΜΕΛΑΝΔΙΝΟΣ), ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ, ΓΚΛΑΒΑΣ,ΑΡΔΑΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ(89' ΦΛΕΣΣΑΣ), ΜΙΧΟΣ, ΘΕΟΛΟΓΟΥ(92' ΑΓΓΕΛΗΣ), ΓΚΡΙΛΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΝΕΣΤΩΡ.

ΣΑΡΤΗ: ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΠΑΠΑΣ,ΖΑΒΒΑΣ,ΠΑΝΟΥΣΑΚΗΣ(70' ΤΖΑΒΕΛΑΣ),ΤΣΕΛΕΠΗΣ,ΛΟΥΚΑΚΗΣ,ΤΑΚΑΚΗΣ,ΠΕΤΣΑΒΑΣ,ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ,ΧΟΥΜΑΣ, ΣΑΒΡΑΜΗΣ(70' ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ),


*Ο Γιώργος Νέστωρ μετά από απουσία δύο αγώνων επέστρεψε στην οικογένεια της Ελπίς κάνοντας μάλιστα εντυπωσιακή εμφάνιση. (Στην φώτο με τον Ερωτόκριτο Νταμαρλή της Σάρτης).













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου