Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΣΤΑΓΕΙΡΑ-ΕΛΠΙΣ 1-0(VID)


Tην ήττα γνώρισε η Ελπίς στην έδρα του Αριστοτέλη Σταγείρων/Στρατονίκης με σκορ 1-0. Η αναμέτρηση είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι και η ομάδα μας αδικείται ξεκάθαρα από το τελικό αποτέλεσμα. Παρότι ο διαιτητής κύριος Σερέτης μας έδειξε από τα πρώτα λεπτά την διάθεση του, έδωσε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 22',μας άφησε με  δέκα παίκτες στο 50' ως το τελευταίο λεπτό οι παίκτες μας πάλεψαν με όλες τους δυνάμεις και ανάγκασαν τους γηπεδούχους να κλειστούν στην περιοχή τους...κάνοντας καθυστερήσεις και τον πάγκο τους να εξαφανίζει τις μπάλες. Το γκολ της νίκης μπήκε στο 22΄με πέναλτι του Αλεξάνδρου, ενώ ο Αρδάς αποβλήθηκε με δύο κίτρινες. Αυτή η ήττα ήταν η πρώτη  μετά από 7 αγωνιστικές για την ομάδα μας.



Η Ελπίς μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Αρδά, όμως οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22' με το πέναλτι του Αλεξάνδρου. Χωρίς να το σκεφτεί έδειξε την άσπρη βούλα ο Σερέτης για χέρι του Πανταζίδη. Λίγες φάσεις δημιουργήθηκαν μέχρι το ημίχρονο με τον Αριστοτέλη να διαμαρτύρεται για ένα ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ. Σχεδόν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αρδάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη έχοντας δεχτεί την πρώτη μόλις στο 8' . Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι παίκτες της Ελπίς έπαιξαν σαν λιοντάρια προσπάθησαν ως το τελευταίο λεπτό για την ισοφάριση περιορίζοντας τους γηπεδούχους σε παθητικό ρόλο και παιχνίδι αντεπιθέσεων. Παρά την μεγάλη προσπάθεια το τελικό 1-0 δεν άλλαξε στέλνοντας τους γηπεδούχους στην κορυφή της βαθμολογίας και την Ελπίς να παραμένει στην 6η θέση χάνοντας το αήττητο 7 αγώνων.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ:ΠΑΡΦΑΣ,ΜΟΥΜΚΑΣ,ΣΤΡΟΥΝΗΣ,ΧΑΤΖΗΚΟΣ,ΤΖΙΟΤΖΙΟΣ,ΜΠΑΤΣΙΟΣ,ΜΠΟΥΛΓΟΥΡΙΔΗΣ,ΣΑΜΑΡΑΣ (66' ΤΖΟΛΑΣ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ(88' ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΑΝΙΑΣ, ΚΑΪΦΑΣ(92' ΧΙΟΥΝΗΣ).

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΜΕΛΑΝΤΙΝΟΣ,ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΜΙΧΟΣ,ΑΡΔΑΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ(69΄ΦΛΕΣΣΑΣ),ΝΕΣΤΩΡ

*Χαρακτηριστικό του φόβου των γηπεδούχων ήταν... oι εξαφανισμένες μπάλες από τον πάγκο τους στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

Θεωρούμε πως ο Κύριος Σερέτης είναι από τους καλύτερους διαιτητές της Χαλκιδικής, όμως στο σημερινό ματς ήταν φανερό πως έκανε αγγαρεία. Κάκιστη εφαρμογή του πειθαρχικού ελέγχου με τους γηπεδούχους να γλιτώνουν πολλές φορές την κίτρινη κάρτα, ενώ αντίστοιχα σε μας δεν χάρισε ούτε ένα σφύριγμα.Το πέναλτι έκρινε το ματς είναι τουλάχιστον αμφισβητούμενο. Τραυματισμός ποδοσφαιριστή μας στο κεφάλι με τους παίκτες των γηπεδούχων να σταματούν από μόνοι τους και τον Κύριο Σερέτη να δείχνει χαρακτηριστικά με τα χέρια του να συνεχιστεί το παιχνίδι. Αστεία αποβολή του προέδρου της ομάδας γιατί όπως γράφει στο φύλλο αγώνα απευθύνθηκε ειρωνικά προς το πρόσωπο του.

*Ερώτηση προς της επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΧ. Από την στιγμή που ο κύριος Δραγάτης δεν μπορούσε να σφυρίξει το σημερινό ματς, γιατί δεν υπήρξε ενημέρωση από κανέναν ούτε έστω με ανακοίνωση για την αντικατάσταση του με τον κύριο Σερέτη;

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου