Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΧΟΛΟΜΩΝ Ρ/Π-ΕΛΠΙΣ 1-1(VID)



Δεν κατάφερε να φύγει με την νίκη η Ελπίς από την έδρα του νεανικού Χολομών Ρ/Π μένοντας στο 1-1. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία για την ομάδα μας που παρέμεινε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Το γκολ πέτυχε ο Γκρίλης στο 53' ισοφαρίζοντας το γκολ των γηπεδούχων στο 4'.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο...πιάνοντας στον ύπνο τους παίκτες της Ελπίς. Μόλις στο 4' με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή μετά από απομάκρυνση σε κόρνερ ο Καμπούρης άνοιξε το σκορ μην αφήνοντας περιθώρια στον τερματοφύλακα Καραβασίλη. Σταδιακά η Ελπίς πήρε τα ηνία του αγώνα και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Χολομών έδωσε χώρο προσπαθώντας να απειλήσει σε αντεπιθέσεις. Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η Ελπίς πίεσε ασφυχτικά και έφτασε στην ισοφάριση στο 63' με υπέροχη προσπάθεια του Γρηγόρη Καραβασίλη που έδωσε έτοιμο γκολ στον Κώστα Γκρίλη, Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα χάθηκαν σπουδαίες ευκαιρίες για την ανατροπή χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Αγνοώντας την νίκη για τρίτο σερί ματς η Ελπίς έμεινε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Οικονόμου, Κουρίδη, Κεχαγιά.

ΧΟΛΟΜΩΝ:ΠΛΕΥΡΙΤΗΣ,ΒΑΡΒΑΡΙΩΤΗΣ Γ. (73' ΝΤΕΒΕΤΖΗΣ),ΜΙΧΑΛΑΣ,ΜΑΡΘΑΣ,ΚΕΧΑΓΙΑΣ,ΒΑΡΒΑΡΙΩΤΗΣ Α. ,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΙDRIZI, ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ,ΞΕΦΤΕΡΗΣ Γ. (83' ΞΕΦΤΕΡΗΣ Α.),ΤΣΙΟΥΛΑΚΗΣ

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΛΙΟΛΙΟΣ(46' ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ), ΑΡΔΑΣ, ΜΕΛΑΝΤΙΝΟΣ, ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΓΚΡΙΛΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ, ΦΛΕΣΣΑΣ(83'ΝΕΣΤΩΡ), ΛΥΡΤΖΗΣ(61''ΜΙΧΟΣ).

*Επέστρεψε μετά από 3 αγωνιστικές ο Μελανδίνος ξεπερνώντας τον τραυματισμό του.
*Ο τραυματισμός του Νέστωρ στον αγώνα με τον Μαρμαρά δεν τον άφησε να αγωνιστεί παραπάνω από 10 λεπτά στο σημερινό ματς.
*Για ακόμα ένα ματς έμεινε εκτός ο Γκλάβας.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου