Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΕΛΠΙΣ-ΜΑΡΜΑΡΑΣ 3-3 (VID)


Η Ελπίς δεν κατάφερε να κερδίσει τον πρωτοπόρο στην βαθμολογία Μαρμαρά παρότι προηγήθηκε δύο φορές με διαφορά δύο τερμάτων. Το τελικό 3-3 άφησε πίκρα και στις δύο ομάδες. Δυστυχώς η αναμέτρηση στο τελευταία λεπτά χάλασε...με  αρνητικό πρωταγωνιστή τον παίκτη-ποδοσφαιριστή του Μαρμαρά Άκη Στόικο.



Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες μας πρόσφεραν ένα χορταστικό ματς. Η Ελπίς μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 2-0 με τα γκολ του Γρηγόρη Καραβασίλη στο 2' και του Θεολόγου στο 6'. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 18' με το γκολ του Τσούρη. Η Ελπίς δεν πτοήθηκε, έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Νέστωρ και Καραβασίλη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Κίτα. Ο Νέστωρ στο 35' με ένα απίθανο χτύπημα φάουλ από πλάγια θέση έγραψε το 3-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρμαράς μπήκε δυνατά μείωσε σε 3-2 με τον Τερσενίδη στο 50'. Συνέχισε να πιέζει και έφτασε στην ισοφάριση στο 80' με τον Ψιλογιάννη παρότι' είχε αποβληθεί ο Κίτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Αρδά και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο. Στα τελευταία δέκα λεπτά δεν παίχτηκε ποτέ ποδόσφαιρο, τον λόγο θα τον διαβάσετε παρακάτω.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ,ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ, ΑΡΔΑΣ, ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ, ΓΚΡΙΛΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΙΧΟΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ(79' ΦΛΕΣΣΑΣ),ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΝΕΣΤΩΡ.

ΜΑΡΜΑΡΑΣ:KAΡΑΓΙΑΝΝΗΣ,ΑΥΓΕΡΟΣ(67' ΚΑDILLARI), ΠΑΥΛΟΥΔΗΣ(50' ΝΑΪΝΤΟΦΣΚΙ),ΘΕΟΧΑΡΗΣ,ΚΑΡΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΚΟΤΙΝΟΣ,ΤΕΡΣΕΝΙΔΗΣ,ΚΙΤΑ, ΤΣΟΥΡΗ, ΣΤΟΊΚΟΣ,ΨΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ




Αμέσως μετά την επίτευξη του τρίτου τέρματος για τον Μαρμαρά στο 80' ο κύριος Στόικος με εμπειρία τόσο χρόνων στα γήπεδα, ήρθε μπροστά στον πάγκο της ομάδας μας πήρε μια μπάλα και φώναξε δυνατά 2 φορές "Σας γαμ@%$' χωρίς νωρίτερα να έχει προκληθεί ή να έχει ενοχληθεί από κάποιον άνθρωπο της ομάδας. Πολύ σωστά ο κύριος Γουματιανός τον απέβαλλε μετά από υπόδειξη του επόπτη. Σωστότατα απέβαλλε και τον ποδοσφαιριστή μας Αγγελή που τον απώθησε. Δυστυχώς όμως η ενέργεια του εν λόγω κυρίου αλλά και η εριστική του συμπεριφορά κατά την αποχώρηση του εξαγριώσε την κερκίδα, πυροδότησε το ματς και προκάλεσε ακραίες συμπεριφορές. Μετά το τέλος του ματς οι φίλοι της ομάδας μαζεύτηκαν έξω από τα αποδυτήρια και αποδοκίμασαν έντονα τον κύριο Στόικο. Παρά τις προσπάθειες της διοίκησης οι φίλοι της ομάδας δεν αποχώρησαν με αποτέλεσμα να χρειαστεί να φύγει με την συνοδεία της αστυνομίας. Εδώ να επισημάνουμε πως εκτός του Στόικου κανένας άλλος από την αποστολή της ομάδας του Μαρμαρά δεν είχε πρόβλημα κατά την αποχώρηση του. Ξεκαθαρίζουμε πως αποδοκιμάζουμε την συμπεριφορά των φίλων της ομάδας, μπήκαμε σε αντιπαράθεση μαζί τους αλλά χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία ο ηθικός αυτουργός αυτής της κατάστασης είναι 100% ο κύριος Στόικος. Είναι κρίμα γιατί θα μπορούσαμε να μιλάμε ίσως για το ματς τη χρονιάς...αλλά δυστυχώς για ακόμη μια φορά  στο ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής πρωταγωνιστές δεν είναι οι ποδοσφαιριστές.

Σαν διοίκηση της Ελπίς ζητούμε συγνώμη από τους ανθρώπους του Μαρμαρά που δεν καταφέραμε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία τους στον πρώτο γύρο αλλά για την ταλαιπωρία που πέρασαν. Όμως τέτοιες συμπεριφορές όπως η σημερινή του προπονητή τους δεν τους τιμούν ως σύλλογο.

Δείτε τα video του αγώνα:

Τα video της ΕΛΠΙΣ




Τα video του Μαρμαρά






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου