Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

EΛΠΙΣ-ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ 2-1 (VID)

Η ενδεκάδα της Ελπίς 

Νικήτρια βγήκε η Ελπίς στο τοπικό ντέρμπι με τον Χολομών Ταξιάρχη με σκορ 2-1. Αυτήν η πρώτη νίκη μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, ενώ συνολικά τρέχουμε σερί με 7 ματς χωρίς ήττα. Τα γκολ πέτυχαν ο Γρηγόρης Καραβασίλης και ο Θεολόγου, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν προσωρινά με τον Μαλανδρή.  Με την νίκη αυτή η Ελπίς ανέβηκε στην 5η θέση σε ισοβαθμία με την Δόξα Ορμύλιας. Ντεμπούτο για την αντρική ομάδα για τον 15χρόνο Μανώλη Δήμτσιο.



Η Ελπίς μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο για να επιστρέψει στις νίκες. Ένα λάθος των γηπεδούχων στο κέντρο έφερε το γκολ από τον Γρηγόρη Καραβασίλη στο 10' με ωραία κούρσα στον άξονα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και ο Χολομών ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μαλανδρή στο 37' μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελπίς είχε και πάλι την υπεροχή έφτασε στο νικητήριο γκολ στο 64' με τον Θεολόγου να πλασάρει από πλάγια θέση ύστερα από ασίστ του Γρηγόρη Καραβασίλη. Στην υπόλοιπα λεπτά ο Χολομών απείλησε μόνο με μία στημένη φάση, ενώ στο 88' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπάκας.

*Μέτρια η διαιτησία του Κουρίδη που μοίραζε χωρίς λόγο κίτρινες κάρτες... Χωρίς προβλήματα οι δύο επόπτες Κλάψας,Μιχαλούδης.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΑΡΔΑΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ (48'ΦΛΕΣΣΑΣ), ΜΕΛΑΝΤΙΝΟΣ,ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΔΗΜΤΣΙΟΣ(60' ΘΕΟΛΟΓΟΥ), ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΝΕΣΤΩΡ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ(85' ΜΙΧΟΣ).

ΧΟΛΟΜΩΝ: ΠΑΤΣΙΑΒΑΣ, ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ,ΘΑΣΙΤΗΣ,ΖΟΥΝΗΣ,ΜΠΑΚΑΣ,ΜΗΝΑΣ,ΚΑΡΑΝΤΑΓΛΗΣ,ΤΣΟΛΑΚΗΣ,ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ(46'ΣΑΡΑΝΤΗΣ),ΞΑΚΗΣ,ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ.


Ντεμπούτο στην αντρική ομάδα και μάλιστα στην αρχική ενδεκάδα για τον 15χρόνο Μανώλη Δήμτσιο.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου