Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΝΕΟΧΩΡΙ-ΕΛΠΙΣ 0-6 (VID)



Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η Ελπίς στην έδρα του Μέγα Αλέξανδρου Νεοχωρίου πετυχαίνοντας την πιο ευρεία νίκη της σεζόν με σκορ 0-6. Έξι διαφορετικοί παίκτες βρήκαν δίχτυα για την ομάδα του Αριστοτέλη Φλέσσα με τον 16χρόνο Χρήστο Στοϊκούδη να πετυχαίνει γκολ στο ντεμπούτο του στην αντρική ομάδα. Πρώτο γκολ στην σεζόν για τους Μελαντίνο, Κυρμανίδη ενώ σκόραραν και οι Θεολόγου, Φλέσσας, Πανταζίδης. Στην 5η θέση της βαθμολογίας έμεινε η Ελπίς.



Από το πρώτο λεπτό φάνηκε η πως η Ελπίς θα είχε εύκολο έργο αφού μπήκε δυνατά στο ματς για να το καθαρίσει. Μόλις στο 2' ο Πανταζίδης με μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ. Μετά από μια χαμένη ευκαιρία των γηπεδούχων στο 21' ο Θεολόγου εκμεταλλεύτηκε την ωραία κάθετη πάσα του Πανταζίδη και έκανε το 0-2. Στο 31' Καραβασίλης, Γκρίλης και Φλέσσας συνεργάστηκαν άψογα στο 31' με τον τελευταίο να γράφει μέσα από την περιοχή το 0-3. Στο 40' ο Μελαντίνος με ένα απίστευτο σουτ από το κέντρο του γηπέδου έγραψε το 0-4 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι 15χρόνοι Πεγιούδης, Δήμτσιος και 16χρόνος Στοϊκούδης που ήταν αυτός που έγραψε το 0-5 με σουτ από το όριο της περιοχής μετά από πάσα του Καραβασίλη στο 65'. Ο Κυρμανίδης σε μια επέλαση του στο 75' και μετά από κάθετη του Καραβασίλη κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το τελικό 0-6.

Καλή εμφάνιση για την Ελπίς που παρότι δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο δείχνει σοβαρότητα παίζοντας για την νίκη σε όλα τα ματς, απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Θετική η παρουσία των μικρών της ομάδας που πήραν την ευκαιρία από τον προπονητή.

Δύσκολο το έργο των γηπεδούχων στο σημερινό ματς που παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Χωρίς ανάσα τα ματς για την Ελπίς αφού το Σάββατο υποδέχεται τον Τορωναίο Συκιάς σε ένα ματς που θα κρίνει την 5η θέση.

ΝΕΟΧΩΡΙ:KEΦΑΛΑΣ, ΤΣΙΟΓΚΑΣ Χ.,ΠΑΓΩΝΗΣ,ΛΑΜΠΡΟΥ, ΤΣΙΟΓΚΑΣ Κ. ,ΛΑΦΑΝΤΑΡΗΣ,ΡΙΖΟΣ Ι. ,ΠΑΥΛΑΤΟΣ Μ.(58' ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΣ Δ.,ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ (73' ΚΕΦΑΛΑΣ Κ.), ΡΙΖΟΣ Δ(46' ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΣ Κ/), ΠΑΥΛΑΤΟΣ Σ.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ(50' ΠΕΓΙΟΥΔΗΣ).ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ,ΜΕΛΑΝΤΙΝΟΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΜΙΧΟΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΦΛΕΣΣΑΣ(55'ΣΤΟΪΚΟΥΔΗΣ), ΘΕΟΛΟΓΟΥ(55' ΔΗΜΤΣΙΟΣ), ΓΚΡΙΛΗΣ
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου