Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΕΛΠΙΣ-ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΥΚΙΑΣ 1-1 (VID)


Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Ελπίς με την Νέμεσις Συκιάς που διεξήχθη λόγω τιμωρίας στο Γήπεδο της Νικήτης με σκορ 1-1. Σε ένα κακό ματς η ομάδα μας είχε την υπεροχή χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει πολλές τελικές προσπάθειες απέναντι στο σκληροτράχηλο σύνολο της Νέμεσις. Το γκολ του Κώστα Γκρίλη στο 39' δεν ήταν αρκετό αφού οι τυπικά φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 74'. Με τον βαθμό της ισοπαλίας η Ελπίς ανέβηκε στην 5η θέση σε ισοβαθμία με τον Τορωναίο Συκιάς.



Η αναμέτρηση δεν πρόσφερε στους θεατές που την παρακολούθησαν αφού δημιουργήθηκαν λίγες ευκαιρίες και δεν υπήρχε καλός ρυθμός. Η Ελπίς στο μεγαλύτερο διάστημα είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, δεν είχε όμως ουσία στο παιχνίδι της. Το γκολ του Κώστα Γκρίλη στο 39΄με ψηλοκρεμαστό πλασέ και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα δεν ήταν αρκετό. Η Νέμεσις με μια στημένη φάση στο 74' έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Ματσιάτσου. Στα τελευταία λεπτά η Ελπίς ανέβασε στροφές πίεσε την αντίπαλη άμυνα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Μέτρια η διαιτησία του Μαλανδρή που έδειχνε να μην έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΠΕΓΙΟΥΔΗΣ(50' ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ), ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ,ΜΕΛΑΝΤΙΝΟΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ(68' ΦΛΕΣΣΑΣ), ΜΙΧΟΣ, ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ, ΝΕΣΤΩΡ, ΓΚΡΙΛΗΣ

ΝΕΜΕΣΙΣ: ΦΑΛΚΟΣ,ΨΑΛΤΗΣ,ΚΛΗΜΑΤΣΙΔΑΣ,ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΥ Λ. ,ΑΥΓΕΡΟΥ,ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ (92' ΖΑΠΡΟΣ),ΜΑΤΣΙΑΚΟΣ,ΦΑΛΚΟΣ Α.(53' ΓΟΥΓΟΥΛΗΣ) ΚΟΝΤΟΣ(81'ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ),ΜΠΑΤΖΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.
*Αυτή ήταν η πέμπτη ισοπαλία της Ελπίς στο πρωτάθλημα και η τέταρτη στον δεύτερο γύρο.

*Με το ίδιο σκορ έληξε και το ματς του πρώτου γύρου στην Συκιά και μάλιστα με την ίδια εξέλιξη την Ελπίς να προηγείται και την Νέμεσις να ισοφαρίζει.

*Δεύτερη συμμετοχή στην βασική ενδεκάδα για τον 15χρόνο Γιάννη-Ραφαήλ Πεγιούδη.

*Ευχαριστούμε την ομάδα της Νικήτης για την παραχώρηση του γηπέδου για την διεξαγωγή της σημερινής αναμέτρησης.

*Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας ακολούθησε σε ακόμα ένα παιχνίδι.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου