Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΕΛΠΙΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ 1-1 (VID)


Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Ελπίς με την Θύελλα Στανού στο γήπεδο Βραστάμων. Σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον, ένταση,δυνατές μονομαχίες και σασπένς μέχρι το τελευταίο λεπτό το τελικό 1-1 κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 49' με την Ελπίς να ισοφαρίζει στο 81'. Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Αρδάς με δεύτερη κίτρινη. Με τον βαθμό της ισοπαλίας η Ελπίς παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμού χωρίς συγκάτοικο μετά την ήττα του Τορωναίου Συκιάς που παρέμεινε στους 35. Αυτή ήταν η πέμπτη ισοπαλία για την ομάδα μας στα τελευταία εφτά ματς.



Από το πρώτο λεπτό οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένες να πάρουν την νίκη παίζοντας με μεγάλο πάθος και θέληση. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο χωρίς να γίνουν πολλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Η Θύελλα Στανού μπήκε πιο δυνατά μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου και άνοιξε το σκορ στο 49' με τον Παρούκα μετά από λάθος της άμυνας της Ελπίς. Μέχρι το 65' οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν και θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Βραχνό. Η Ελπίς από εκεί πέρα ανέβασε την απόδοση της και έφτασε στην ισοφάριση με το ωραίο σουτ του Φλέσσα στην κίνηση στο 81' μετά από σέντρα του Καραβασίλη. Στα τελευταία λεπτά έλειψε το καθαρό μυαλό και από τις δύο πλευρές και έτσι το σκορ παρέμεινε στο 1-1. Στις καθυστερήσεις ο Αρδάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 Η Θύελλα με τον βαθμό παρέμεινε στην 4η θέση και δεν κατάφερε να πλησιάσει την Σάρτη στην προσπάθεια της για είσοδο στα πλέι οφ, ενώ και η Ελπίς από την πλευρά της δεν μείωσε την βαθμολογική διαφορά από τον σημερινό της αντίπαλο ώστε να ανέβει στην 4η θέση.

*Εξαιρετική η διαιτησία του Αλέξανδρου Τσακαλίδη που διαχειρίστηκε άψογα το ματς παρά τις πολλές δυνατές μονομαχίες και την ένταση. Σφύριζε ελάχιστα και βοήθησε στο να δούμε μια αναμέτρηση με ρυθμό και χωρίς πολλές διακοπές.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΜΕΛΑΝΤΙΝΟΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΜΙΧΟΣ(70' ΘΕΟΛΟΓΟΥ),ΦΛΕΣΣΑΣ(94' ΑΓΓΕΛΗΣ),ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΝΕΣΤΩΡ(85'ΛΥΡΤΖΗΣ).

ΘΥΕΛΛΑ: KAΣΑΜΠΑΛΗΣ,ΕΥΘΥΜΟΥΔΗΣ(70' ΚΥΡΙΑΦΙΝΗΣ),ΜΑΡΙΑΝΟΣ(55' ΜΠΗΝΤΟΣ),ΖΑΧΑΡΟΥΔΗΣ,ΡΙΜΠΟ,ΒΡΑΧΝΟΣ,ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΟΥΠΛΙΚΙΩΤΗΣ,ΓΕΡΑΚΟΥΔΗΣ,ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ,ΠΑΡΟΥΚΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΟΥΠΛΙΚΙΩΤΗΣ



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου