Κυριακή 23 Απριλίου 2017

EΛΠΙΣ-ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ 2-2 (VID)



Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι για την 5η θέση της βαθμολογίας ανάμεσα στην Ελπίς και τον Τορωναίο Συκιάς με σκορ 2-2. Η αναμέτρηση είχε καλό ρυθμό, πολλές φάσεις και το 2-2 αδικεί  την Ελπίς που είχε την υπεροχή αλλά δέχτηκε δύο γκολ σε αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 85' για να ισοφαρίσει με ένα υπέροχο γκολ του Μπουμπούρη. Το σκορ είχε ανοίξει ο Γκρίλης στο 9' με τον Τορωναίο να φτάνει στην ανατροπή με τα γκολ των Παρλαμέντα στο 11' και του Γεωργιάδη στο 46'. Με αυτό το αποτέλεσμα η Ελπίς παρέμεινε στην 5η θέση με 40 βαθμούς και τον Τορωναίο να ακολουθεί στους 37.



Στο πρώτο ημίχρονο η Ελπίς είχε την καθολική υπεροχή και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Στο 9' ο Καραβασίλης έβγαλε ασίστ για τον Γκρίλη με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα από πλάγια θέση. Ο Τορωναίος απάντησε άμεσα με ωραίο σουτ στην κίνηση από τον Παρλαμέντα μέσα από την περιοχή στο 11'. Στην συνέχεια Φλέσσας, Μπουμπούρης και Μίχος έχασαν καλές ευκαιρίες ενώ ο διαιτητής Παπάς αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στον Θεολόγου.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με ωραία συνεργασία και γκολ του Γεωργιάδη  στο 46'. Η Ελπίς κάπου εκεί βραχυκύκλωσε και παρότι είχε την υπεροχή δεν είχε σωστές επιλογές στην κυκλοφορία της μπάλας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίξει με την μπάλα κάτω. Παρόλα αυτά ο Νέστωρ είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, δύο καλά σουτ του Θεολόγου πέρασαν δίπλα από το δοκάρι και ένα του Καραβασίλη απέκρουσε σε κόρνερ ο Σταγκώνης. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 85' με ωραία κατέβασμα της μπάλας και κυκλοφορία από την Ελπίς και τον Μπουμπούρη να τελειώνει την φάση με απίθανο διαγώνιο σουτ από την γωνία της περιοχής.

*Κακή η διαιτησία του Παπά που δεν έδειξε σε κανένα σημείο πως ελέγχει τον αγώνα αφού δεν είχε σιγουριά στις αποφάσεις του με αποτέλεσμα να αμφισβητείται έντονα κάθε σφύριγμα του.  Το πέναλτι που δεν δίνεται στον Θεολόγου είναι πεντακάθαρο.Χωρίς προβλήματα οι δύο βοηθοί Γούτας και Κουρίδης.

*Με μόλις 11 ποδοσφαιριστές ήρθε ο Τορωναίος στο σημερινό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στα παιδιά που αγωνίστηκαν και τα έδωσαν όλα.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ (85' ΠΕΓΙΟΥΔΗΣ), ΛΙΟΛΙΟΣ (60' ΝΕΣΤΩΡ), ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΜΙΧΟΣ,ΦΛΕΣΣΑΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ(88' ΔΗΜΤΣΙΟΣ), ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ, ΓΚΡΙΛΗΣ

ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ  ΣΤΑΓΚΩΝΗΣ,ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ,ΠΑΡΛΑΜΕΝΤΑΣ,ΜΠΑΚΑΛΗΣ,ΤΣΙΑΧΤΣΙΡΑΣ,ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ,ΠΑΤΡΙΚΗΣ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΜΑΝΩΛΑΚΟΥΔΗΣ,ΜΕΛΙΣΣΗΣ






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου