Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

METAΓΓΙΤΣΙ-ΕΛΠΙΣ 1-1 (VID)


Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Ελπίς στην έδρα της Θύελλας Μεταγγιτσίου με σκορ 1-1 μετά από ένα κακό ματς με λίγες φάσεις, ένταση και δυνατές μονομαχίες. Οι γηπεδούχοι που μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία πήραν το προβάδισμα στο 10' με τον Γρηγόρη Καραβασίλη να ισοφαρίζει στο 80'. Αυτή ήταν η έκτη ισοπαλία στον δεύτερο γύρο για την Ελπίς που παρέμεινε στην 5η θέση ένα βαθμό μπροστά από τον Τορωναίο Συκιάς.



Η βαθμολογική σημασία που είχε η αναμέτρηση για την Θύελλα τις έδωσε έξτρα ώθηση και πολύ πάθος στο παιχνίδι της. Πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων πέρασαν τα όρια παίζοντας αντιαθλητικά υπό τον ανοχή φυσικά του διαιτητή Γκατίνου. Μόλις στο 10' ο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Από εκεί πέρα η Ελπίς είχε τα ηνία χωρίς να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες με τους γηπεδούχους να μάχονται με κάθε τρόπο να κρατήσουν το μηδέν. Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση έγινε πιο ασφυχτική και μετά το δοκάρι του Αρδά ήρθε η ισοφάριση στο 80΄από κοντά με τον Γρηγόρη Καραβασίλη να παίρνει το ριμπάουντ μετά από απόκρουση σε σου του Νέστωρ. Η Θύελλα έχασε ευκαιρία στην συνέχεια να κάνει το 2-1 έχοντας δοκάρι μετά από κόρνερ.

Ο 15χρόνος Πεγιούδης και 16χρόνος Στοϊκούδης πήραν ακόμη μια ευκαιρία από τον προπονητή Φλέσσα παίζοντας στην βασική ενδεκάδα της Ελπίς.

ΘΥΕΛΛΑ:ΓΙΩΒΟΣ,ΜΙΧΑΛΟΥΔΗ,ΜΥΛΩΝΑΣ,ΚΑΡΑΜΠΟΥΚΑΣ,ΜΑΥΡΙΚΗΣ,ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ,ΒΛΑΒΗΣ (85΄ΠΕΤΡΟΥ),ΓΙΩΒΟΣ(85΄ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ),ΜΙΧΑΛΟΥΔΗΣ

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΑΓΓΕΛΗΣ(55' ΘΕΟΛΟΓΟΥ), ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ, ΜΕΛΑΝΤΙΝΟΣ.ΠΕΓΙΟΥΔΗΣ,ΣΤΟΪΚΟΥΔΗΣ(65'ΑΡΔΑΣ),ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΛΥΡΤΖΗΣ(75΄ΜΙΧΟΣ),ΓΚΡΙΛΗΣ,ΝΕΣΤΩΡ.

*Τραγικός ο διαιτητής Γκατινός επέστρεψε στους γηπεδούχους να παίξουν αντιαθλητικά χαρίζοντας τους πάρα πολλές κίτρινες κάρτες και ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την ένταση που δημιουργήθηκε αφού δεν είχε σε καμία περίπτωση τον έλεγχο της αναμέτρησης. Χωρίς προβλήματα οι δύο βοηθοί του Αγγίδης και Παπαδόπουλος.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου