Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ-ΕΛΠΙΣ 1-2 (VID)


Η Ελπίς έφυγε με μια μεγάλη νίκη από την έδρα της Θύελλας Μεταγγιτσίου με σκορ 1-2, κάνοντας την ανατροπή αφού στο ημίχρονο ήταν πίσω με 1-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 4' με τον Παπαγεωργίου με τον Πανταζίδη να ευστοχεί σε πέναλτι στο 58' που κέρδισε ο Καραβασίλης. Ο τελευταίος ήταν σκόρερ του χρυσού γκολ με απίστευτη εκτέλεση φάουλ στο 85'. Με αυτή την νίκη η Ελπίς έφτασε την σημερινή της αντίπαλο στους 36 βαθμούς έχοντας όμως την ισοβαθμία υπέρ της αφού στον πρώτο γύρο στα Βραστά είχαμε σκορ 3-3. Μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα έμεινε ο Χολομών Ρ/Π με 39 βαθμούς.
Η αναμέτρηση είχε μεγάλη ένταση αφού ήταν κρίσιμη για την πορεία του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έπιασαν στον ύπνο την Ελπίδα και μόλις στο 4' πήραν κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Παπαγεωργίου που βρέθηκε σε τετ α τετ μετά από αμυντική αδράνεια. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου η Ελπίς έδειχνε έξω από τα νερά της και δεν μπορούσε να επιβάλει τον ρυθμό της στον αγωνιστικό χώρο παρότι είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι παίκτες του Αριστοτέλη Φλέσσα μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν την ανατροπή. Είχαν τον απόλυτο έλεγχο, κέρδισαν όλες τις μονομαχίες και φαινότανε πως είχαν πίστη για την ανατροπή. Στο 58' ο Γρηγόρης Καραβασίλης μπήκε μέσα στην περιοχή από πλάγια θέση όπου ανατράπηκε πεντακάθαρα από τον Μυλωνά. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πανταζίδης για το 1-1. Η Ελπίς συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πίεσε για το δεύτερο γκολ, ο Φλέσσας έχασε μοναδική ευκαιρία μέσα από την περιοχή. Στο 85' ο Γρηγόρης Καραβασίλης πέτυχε ένα φοβερό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση...στέλνοντας την μπάλα στο αντίθετο παραθυράκι. Στο 92' ο Κουτσιούκης των γηπεδούχων αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα. Στην συνέχεια και παρότι παίχτηκαν 8 λεπτά καθυστερήσεων το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και η Ελπίς έφτασε σε μία σπουδαία νίκη που την ανέβασε στην 2η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση βολής από την κορυφή που είναι και ο μεγάλος στόχος.

*Το έργο του διαιτητή Σκούτα ήταν πάρα πολύ δύσκολο αφού το ματς είχε τεράστια ένταση, πολλές δυνατές μονομαχίες και μεγάλη γκρίνια και από τις δύο πλευρές. Σε γενικές γραμμές κράτησε το ματς όσο μπορούσε και είχε ισορροπία στα σφυρίγματα του. Ο επόπτης Ευμοφούρλης ελέγχεται για δύο περιπτώσεις οφσαίτ, ενώ χωρίς προβλήματα έβγαλε το ματς η επόπτρια Μαυροπούλου.

ΘΥΕΛΛΑ: ΓΙΩΒΟΣ,ΜΥΛΩΝΑΣ Γ. (66' ΠΑΠΑΣΤΟΊΚΟΣ),ΜΙΧΑΛΟΥΔΗΣ,ΜΥΛΩΝΑΣ,ΠΑΓΩΝΗΣ,ΜΑΥΡΙΚΗΣ,ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ,ΘΕΟΔΩΡΟΥΔΗΣ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΚΥΠΑΡΙΣΣΑΣ(87' ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ),ΜΙΧΑΛΟΥΔΗΣ(13' ΠΑΓΩΝΗΣ (80' ΓΙΩΒΟΣ))

ΕΛΠΙΣ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ(80' ΦΛΕΣΣΑΣ),ΑΡΔΑΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ(65' ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ),ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ(93'ΜΙΧΟΣ).






Ο Γρηγόρης Καραβασίλης είχε την τιμητική του σήμερα αφού είχε τα γενέθλια του και οι συμπαίκτες του έκαναν τούρτα έκπληξη μετά το τέλος του αγώνα.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου