Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ-ΕΛΠΙΣ 1-1(VID)


Δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα του Χολομών Ταξιάρχη η Ελπίς με το τελικό 1-1 να της στερεί την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η αναμέτρηση είχε μεγάλη ένταση και πολλά νεύρα με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 16΄με σουτ έξω από την περιοχή του Σκαρλή και τον Γκρίλη να ισοφαρίζει στο 92'.



Η ισοπαλία της προηγούμενης ημέρας ανάμεσα στον Απόλλωνα Αρναίας και του Χολομών Παλαιόχωρας έδινε την ευκαιρία στην Ελπίδα με νίκη να ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Για τρίτο σερί ματς η Ελπίς δέχτηκε πρώτη γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα. Στο 16' ο Σκαρλής με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια η Ελπίς είχε την υπεροχή και την κατοχή μπάλας με τον Χολομών να γίνεται απειλητικός με αντεπιθέσεις. Στο 18' ο Καραβασίλης είχε δοκάρι και ο Μπουλγκουρίδης στο 32' μοναδικό τετ α τετ. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος με την Ελπίς να πολιορκεί τα αντίπαλα καρέ, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες και να έχει δοκάρι με τον Πανταζίδη. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 92' με τον Γκρίλη να πλασάρει από κοντά μετά από γύρισμα του Καραβασίλη.
Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε την ομάδα μας που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και παρασύρθηκε στο άναρχο παιχνίδι των γηπεδούχων.

Κακός ο διαιτητής Παπαδόπουλος που σφύριζε πολύ δίνοντας εύκολα φάουλ και στις δύο ομάδες ενώ χάρισε τρεις φορές την κόκκινη κάρτα στον Αγκόλι, μία από αυτές μάλιστα ενώ τον άκουσε καθαρά να τον βρίζει του έκανε απλά παρατήρηση. Χωρίς προβλήματα οι δύο επόπτες Γούτας και Νάνου. Στο φύλλο αγώνα δεν γράφτηκε ποτέ η διακοπή που έγινε όταν φίλοι των γηπεδούχων έφτυσαν τον επόπτη.

Ο παρατηρητής του αγώνα Λεωνίδας Κλάψας ήρθε στο γήπεδο απλά για να περάσει το δίωρο του...Όλη η αναμέτρηση  παίχτηκε με τις μπάλες της δικιά μας ομάδας που πάντα φροντίζαμε να επιστρέψουμε έγκαιρα στον αγωνιστικό χώρο. Σε καμία στιγμή του αγώνα ο παρατηρητής  δεν είχε μπροστά μπάλες για να βοηθάει στην ομαλή διεξαγωγή . Όταν  κάποια στιγμή γύρω στο 80' οι δικές μας μπάλες είχαν βγει όλες εκτός αγωνιστικού χώρου και χρειάστηκε να δώσουν οι γηπεδούχοι πέρασε σχεδόν μισό λεπτό για να γίνει αυτό. Όταν διαμαρτυρηθήκαμε στον παρατηρητή μας είπε... ότι δεν είναι δικιά του αρμοδιότητα οι μπάλες. Μιλάμε για τον ίδιο παρατηρητή που όσες φορές έχει έρθει στο δικό μας γήπεδο πάντα έχει τρεις μπάλες μπροστά του στο κέντρο του γηπέδου.

ΧΟΛΟΜΩΝ:ΣΤΕΦΟΣ,ΛΟΚΟΒΙΤΗΣ,ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ,ΜΗΤΣΙΑΣ,ΣΚΟΝΔΡΑΝΗΣ,ΑΓΚΟΛΙ(94' XΡΙΣΤΙΑΝΟΣ),ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ,ΚΑΡΑΝΤΑΓΛΗΣ(73'ΚΥΡΙΜΛΗΣ),ΣΚΑΡΛΗΣ Ι.(90'ΖΕFI) ,ΣΚΑΡΛΗΣ Α. ,ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ(67΄ΘΑΣΙΤΗΣ)

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΑΓΓΕΛΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ(60'ΦΛΕΣΣΑΣ),ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ(50'ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ),ΓΚΡΙΛΗΣ

*Η ομάδα του Χολομών Ταξιάρχη πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στον δεύτερο γύρο και τους αξίζουν πολλά μπράβο για την προσπάθεια τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού πάλεψαν με όλους τους δυνάμεις για την νίκη κάτι που είναι  απολύτως θεμιτό. Εκτός αγωνιστικού χώρου έχουμε όμως πολλά παράπονα από την φιλοξενία και την συμπεριφορά των παραγόντων απέναντι μας. Όταν φτάσαμε στο γήπεδο και μπήκαμε στα αποδυτήρια αντικρίσαμε μια άθλια κατάσταση. Το δάπεδο ήταν γεμάτο νερό και λάσπη ενώ στο χώρο της τουαλέτας υπήρχε μια σπασμένη σωλήνα που έτρεχε συνέχεια νερό μέσα σε έναν κουβά. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ξαφνικά κόπηκε το ζεστό νερό με αποτέλεσμα κάποιοι από τους παίκτες μας να τρέχουν με τις σαπουνάδες να κάνουν μπάνιο στα αποδυτήρια των διαιτητών. Παράγοντας των γηπεδούχων μετά την επίτευξη του γκολ  απειλούσε προς τον πάγκο μας πως λέγοντας πως θα μας γαμ@@@. Μπροστά στον παρατηρητή που δεν είπε τίποτα. Ο προπονητής του Χολομών Αβέρης άνοιξε διάλογο με ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και τον αποκάλεσε καρναβάλι. Το αποκορύφωμα όλων ήταν ο πρόεδρος του Χολομών που μετά την λήξη της αναμέτρησης και ενώ υπήρχε μεγάλη ένταση...πρότεινε στους παίκτες μας γεμάτος ειρωνεία να τους κεράσει Hot-Dog. Λυπούμαστε γιατί η δικιά μας αρχή είναι στο γήπεδο μας να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες στους φιλοξενούμενους διατηρώντας τον χώρο των αποδυτηρίων σε άριστη κατάσταση.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου