Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΕΛΠΙΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ 4-2 (VID)


Η Ελπίς πέτυχε μια σημαντική νίκη με 4-2 απέναντι στον Απόλλωνα Αρναίας που βρισκόταν στην 3η θέση και μόλις δύο βαθμούς πίσω της. Απόλυτη κυρίαρχος η Ελπίς στην αναμέτρηση και παρότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ χάνοντας απίστευτες ευκαιρίες μεταξύ των οποίων και πέναλτι, στο δεύτερο πέτυχε 4 γκολ και έφτασε εύκολα στην ανατροπή. Τα δύο πρώτα γκολ πέτυχε ο Φλέσσας, ο Κυργιαφίνης έκανε το 3-1 και ο Καραβασίλης το 4-2. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει προσωρινά σε 3-2. Μετά το τέλος της 20ης αγωνιστικής η Ελπίς παρέμεινε στην 2η θέση με 43 βαθμούς ένα πίσω από τον πρωτοπόρο Χολομών Παλαιόχωρας.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση και πολύ βαρύς αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Ελπίδα να βγάλει την ποιότητα της στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας ανώτερη απέναντι σε μια πολύ καλά δουλεμένη αλλά και νεανική ομάδα όπως ο Απόλλων Αρναίας.
Για τέταρτο σερί ματς η Ελπίς μένει πίσω στο σκορ όταν ο Νικηφορίδης πήρε το ριμπάουντ μετά από μακρινό σουτ στο 28'. Νωρίτερα ο Φλέσσας είχε χάσει πέναλτι με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να τον νικάει. Στην συνέχεια είχαμε έναν ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τους γηπεδούχους, ανάμεσα στις οποίες και ένα πέναλτι με τον Φλέσσα να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη μίλησε και η Ελπίς έφτασε εύκολα στην ανατροπή. Ο Φλέσσας πήρε ρεβάνς και με δύο προσωπικά του γκολ στο 55' και στο 61' έκανε το 2-1. Στο πρώτο γκολ την ασίστ έβγαλε ο Μπουμπούρης. Ο Κυργιαφίνης με ωραίο διαγώνιο ψιλοκρεμαστό σουτ έκανε το 3-1. Με απευθείας εκτέλεση κόρνερ οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο ματς στο 81' όμως ο Καραβασίλης με ωραίο πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Κυργιαφίνη σφράγισε την νίκη στο 85'.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο με την Ελπίδα να πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της φετινής σεζόν απέναντι μάλιστα σε μια εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα σε τακτική και ποδοσφαιρική ανάπτυξη.

Χωρίς προβλήματα και καλή διαχείριση της αναμέτρησης η διαιτητική τριάδα των Αναστασόπουλου, Τσίομτσιου και Διαμαντούδη.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ(84΄ΜΙΧΟΣ),ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ(90' ΘΕΟΛΟΓΟΥ),ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ(87' ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ),ΦΛΕΣΣΑΣ(73'ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ)

ΑΠΟΛΛΩΝ:KAΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΔΥΛΙΤΚΑΣ.ΚΙΑΤΟΣ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΠΕΤΑΛΛΙ(55' TZIOTZIOΣ)ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ,(26' ΤΣΙΟΥΚΑΣ)ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ, ΤΣΙΟΥΚΑΣ,ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ,(80' ΚΟΥΤΣΙΟΓΙΩΡΓΗΣ)ΛΙΩΠΑΣ,ΚΟΚΟΤΑΣ(45' PETALLI)













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου