Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ-ΕΛΠΙΣ 1-1(VID)


Δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης η Ελπίς από την έδρα της Δόξας Ορμύλιας με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν για το τελικό 1-1 στην τελευταία φάση του αγώνα στο 97' μετά από στημένη μπάλα και κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι. Ο Μπουμπούρης είχε ανοίξει το σκορ στο 14' με την Ελπίδα να διατηρεί το υπέρ της σκορ χωρίς να απειληθεί αλλά και χωρίς να καθαρίσει την νίκη με αποτέλεσμα να το πληρώσει. Με τον σημερινό βαθμό η Ελπίς ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 44 βαθμούς(υπερτερεί στην ισοβαθμία) όσους έχει και ο Χολομών Ρ/Π που αγωνίζεται όμως αύριο εντός έδρας με την Ουρανούπολη.



Η αναμέτρηση δεν είχε καθόλου ρυθμό, δεν είχε πολλές φάσεις ούτε πολλές συγκινήσεις. Η Ελπίς πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Μπουμπούρη στο 14' και ασίστ του Καραβασίλη. Από εκεί πέρα όμως επαναπαύτηκε στο υπέρ της σκορ και δεν ανέβασε την απόδοση της για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να σφραγίσει την νίκη. Η Δόξα δεν ήταν  καθόλου απειλητική και έφτανε στην εστία του Καραβασίλη μόνο μετά από στημένες φάσεις. Η Ελπίς έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία στο 75' με τους Φλέσσα και Κυργιαφίνη. Στο 97' ο επόπτης Πασσαλής ανακάλυψε φάουλ για τους γηπεδούχους από τον οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Κάτσι που βρέθηκε αφύλακτος και σε θέση οφσάιντ στο δεύτερο δοκάρι.

Ο διαιτητής Δημητριάδης έκανε κάποια λάθη χωρίς να επηρεάσει την ροή του αγώνα, αλλά κράτησε χωρίς λόγο 8 λεπτά καθυστερήσεις σε ένα ματς που είχαν γίνει μόλις 3 αλλαγές. Ο επόπτης Πασσαλής είχε περίεργη συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Έδινε πολύ εύκολα φάουλ στην Δόξα, δεν έδωσε ούτε ένα σε εμάς,αγνόησε επιδεικτικά το αίτημα μας για αλλαγή στις καθυστερήσεις και το αποκορύφωμα όλων το  ανύπαρκτο φάουλ που υπέδειξε στην τελευταία φάση του αγώνα. Μάλιστα ο σκόρερ φαίνεται να είναι σε θέση οφσάιντ. Μάλλον επηρεάστηκε από την κουβεντούλα που είχε επί 90 λεπτά με τον προπονητή των γηπεδούχων. Μάλιστα μετά την λήξη του αγώνα μας είπε πως δεν έδωσε την εντολή για την αλλαγή που ζητήσαμε γιατί το κάναμε για λόγους τακτικής και καθυστέρησης...
Ελπίζουμε με το video του σημερινό αγώνα η επιτροπή διαιτησίας να του επιβάλλει την κατάλληλη τιμωρία και να βρει ο άνθρωπος έναν άλλο τρόπο να περνάει τα Σαββατοκύριακα του, για να μην στείλει και κανέναν αθώο στην φυλακή.
 Χωρίς προβλήματα ο δεύτερος επόπτης Χρυσαϊδης.

ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ:KAΛΑΤΖΗΣ,ΟΡΗΣ,ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ,HOXHALLARI,GALO,ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ,ΘΑΛΑΣΣΑΣ,KACI,ΧΑΔΙΑΣ(70' ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ),ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ,ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ(90' ΜΙΧΟΣ),ΦΛΕΣΣΑΣ(85'ΘΕΟΛΟΓΟΥ)

Δώστε προσοχή στο 8:20... τι φάουλ έδωσε ο επόπτης Πασσαλής.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου